Paraffinebehandeling

Last van droge en/of beschadigde handen? Laat uzelf verrassen door een paraffinebehandeling!

Als u last heeft van droge en beschadigde handen, met eventueel pijnlijke kloofjes, dan is een paraffinebehandeling zeker aan te raden! Droge en pijnlijke handen kunnen ontstaan door winterse weersinvloeden, eczeem of reuma, maar ook schoonmaakmiddelen kunnen uw handen enorm uitdrogen.

Een paraffinebehandeling is heerlijk voor in de winter, maar ook tijdens de zomermaanden kunt u ervoor kiezen. De verzorgende eigenschappen van paraffine maken de handen weer soepel, zelfs de meest droge huid wordt weer zacht en elastisch. Een paraffinebehandeling stimuleert de doorbloeding van de handen.

De behandeling begint met het insmeren van een heerlijke en voedende crème, vervolgens gaan uw handen in warme paraffine, waardoor er een waslaag op de handen ontstaat.

Om de warmte goed te kunnen vasthouden krijgt u plastic handschoentjes aan met daar overheen speciale warmte handschoenen. De paraffine moet 5 tot 10 minuten intrekken, vervolgens wordt de paraffine weer verwijderd. Door de warmte gaan uw poriën openstaan, waardoor de afvalstoffen in de huid afgevoerd worden en de werkzame stoffen van de crème in uw handen trekken. Na deze behandeling voelen uw handen weer heerlijk zacht aan. 

Maak een afspraak

Neem contact op

Terug naar overzicht

Terug naar overzicht