GelColor

Twee weken prachtig gelakte nagels dankzij de GelColor van OPI.

GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! In dit nieuwe GelColor systeem voor langhoudende kleur, combineert OPI geavanceerde geltechniek met ultrasnelle led-technologie, waardoor u snel resultaat heeft met OPI’s bestseller nagellakkleuren. De GelColors worden in een snelle behandeling aangebracht en bestaan uit 100% gel. Hierdoor is er een onvergelijkbare optimale hechting en blijft uw favoriete OPI kleur, afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel, twee weken perfect glanzend zitten.

GelColor wordt uitgehard onder een led-light waardoor het systeem onmiddellijk droog is. U kunt dan ook alles meteen doen zonder dat GelColor beschadigd. Verwijderen kunt u zelf of laat het door Nails and Co doen. ColorGel is geen versteviging en uw nagels kunnen er niet mee worden verlengd. Wilt u toch een verlenging of versteviging dan kunt u kiezen voor acryl- of gelnagels met een GelColor.

Hoe verwijdert u GelColor?

Om GelColor zelf te verwijderen heeft u het volgende nodig:

  • Expert Touch nagellakremover
  • Expert Touch Removal Wraps
  • Cuticle Stick

Breng de Expert Touch nagellakremover aan op een Expert Touch Removal Wrap. Buig de Removal Wrap om de vingertop en vervolgens om de zijkanten van de vinger. Druk het geheel stevig aan. Ongeveer 20 minuten laten weken. Trek de Removal Wrap van de vingertop af richting de rand van de nagel. Oefen hierbij enige druk uit. Eventuele restjes GelColor kunnen voorzichtig met de Cuticle Stick worden verwijderd. Het verwijderingssetje is verkrijgbaar in de studio.

Maak een afspraak

Neem contact op

Terug naar overzicht

Terug naar overzicht